Tähelepanu!

Tähtis teavitus kõigele meie klientidele, kes soovivad oma lemmikuga sügisel reisida Venemaale või Valgevenesse!

Alates 16. septembrist peavad kõik koerad, kassid ja valgetuhkrud, kes sisenevad Eestisse ja teistesse EL liikmesriikidesse Venemaalt jaValgevenest olema marutaudi vastu vaktsineeritud ning määratud ka antikehade tiiter. Muudatus puudutab ka Eestist Venemaale ja Valgevenesse reisinud kasse, koeri ja valgetuhkruid, kui nad sealt naasevad tagasi. Kui marutaudi antikehade tiitrit pole määratud enne EL-ist lahkumist ja seda tehakse Venemaal voi Valgevenes, siis sellisel juhul kehtivad Üldnôuded ja nôuetekohase antikehade tiitri maäramise ning EL-i tagasi liikumise vahe peab olema vähemalt 3 kuud. Juhul, kui nõuded pole täidetud peab loom viibima kolm kuud karantinis lähteriigis.

Lugege lähemalt: https://pta.agri.ee/tarbijale-ja-eraisikule/reisimine/lemmikloomaga-reisimine#kkk-koera-voi-kassi

 

Rubriigid: Teated. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Kommentaarid on suletud