Vaata, kuhu astud!

Kevade saabudes sulab lume seest välja palju käppade jaoks “ohtlikku materjali”. Seega tuleks aeg-ajalt  tähelepanu pöörata koera käppadele. Käpapadjandid võivad muutuda väga kuivaks ja lõhenema hakata. Väiksemate haavade ja kriimustuste raviga saab omanik ka koduste vahenditega hakkama: korralik puhastus, töötlemine antiseptilise vahendiga, vajadusel käpa kinni sidumine. Kuid kui vigastused on suured ja tekib verejooks, tuleks kiiresti loomaarsti poole pöörduda. Tihti on just klaasikillud need, mis põhjustavad palju raskeid vigastusi ja millede raviks on vaja arstiabi.
Jälgige oma lemmiku käppade seisundit ja probleemi tekkides pöörduge oma loomaarsti poole, kes oskab soovitada vajalikke hooldustooteid ja vajadusel ravi.

Rubriigid: Teated. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Kommentaarid on suletud